Skip to main content
2 min. leestijd

Ziet u soms door de bomen het bos niet meer? Als grootste verzekeringsadviseur van Nederland gidsen wij u door de ingewikkelde wereld van polissen en voorwaarden, en laten we weten welke verzekering de beste bescherming biedt. Dan hoeft u dat niet meer te doen.

Deel dit bericht:

Wilt u  ook voor overzicht zorgen in uw verzekeringspakket? Daar kunnen wij bij helpen! Als grootste verzekeringsadviseur van Nederland gidsen wij u door de ingewikkelde wereld van polissen en voorwaarden, en laten we weten welke verzekering de beste bescherming biedt. Dan hoeft u dat niet meer te doen.

Tijdens de grote lenteschoonmaak wilt u het liefst al die oude mappen met vergeelde verzekeringspapieren en polisvoorwaarden allemaal weggooien. Bij Aon kan dat, want wij bewaren alles wat u nodig heeft gewoon overzichtelijk online.

Dus of u nu net zoals een hoop Nederlanders een nieuwe, duurzame elektrische auto kocht en u benieuwd bent waar de laadpaal verzekerd is, of u wilt het nieuwe jaar fit beginnen en bent benieuwd of uw verzekering u hierin ondersteunt: wij hebben het antwoord.

Alles op orde met de Verzekerwetenscan

Het uitzoeken en controleren van verzekeringen vraagt tijd en aandacht. Maar het is wel belangrijk om stil te staan bij de risico’s die u loopt. Doe de Verzekerwetenscan en krijg binnen 5 minuten inzicht in enkele belangrijke onderwerpen. Zo zet u vandaag al een eerste stap in de goede richting.

Informatie over nuttige verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in en rond uw huis. Een goede inboedel- en woonhuisverzekering kunnen een ongeluk misschien niet voorkomen, maar u wel behoeden voor nare (financiële) gevolgen. En hoewel een autoverzekering verplicht is, kan de keuze voor WA, WA+ of Allrisk wel grote gevolgen hebben voor uw dekking. Wij begrijpen ook dat het met zoveel verschillende verzekeringen soms moeilijk is om te weten welke verzekering het beste bij uw situatie past. In onderstaande artikelen zetten we uiteen wat de opties zijn:

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Redactie

Redactie

Redactie Uw gids voor het leven

Woonhuisverzekering

Wonen zonder zorgen

  • Standaard All Risk verzekerd
  • Tuin standaard meeverzekerd tot €25.000,-

MEER WETEN?
Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.