Skip to main content
2 min. leestijd

Weet u niet welke verzekeringen u volgend jaar nodig heeft? En welke juist niet? Wij wel!

Deel dit bericht:

Weet u, net als de familie Van Tuyl, niet precies welke verzekeringen u volgend jaar allemaal nodig heeft? En welke juist niet? Wij wel! Wij zijn Aon, de grootste verzekeringsadviseur van Nederland. Wij gidsen u door de ingewikkelde wereld van polissen en voorwaarden. Dan hoeft u dat niet meer te doen.

Wij helpen u de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat om woonhuis- op opstalverzekeringen voor de vaste onderdelen van uw huis. Of een inboedelverzekering voor de waardevolle spullen in uw huis.

https://www.youtube.com/watch?v=RbRC0CFCa8Y&ab_channel=Voorhetleven

Een klein ongelukje kan al snel uit de hand lopen als u niet voorbereid bent. Op ons inspiratieplatform geven we tips voor een veilige kerst en een voorbereid 2022.

De familie Van Tuyl is al helemaal in kerstsferen. Ook al is de een wat handiger in de keuken dan de ander, aan het kerstmenu zal het in elk geval niet liggen. Want met deze eenvoudige recepten kan het kerstdiner onmogelijk in de soep lopen. 

Informatie over nuttige verzekeringen 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in en rond uw huis. Een goede opstal,- woonhuis- en inboedelverzekering kunnen een ongeluk misschien niet voorkomen, maar u wel behoeden voor nare (financiële) gevolgen. Wij begrijpen ook dat het met zoveel verschillende verzekeringen soms moeilijk is om te weten welke verzekering het beste bij uw situatie past. In onderstaande artikelen zetten we uiteen wat de opties zijn:

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Redactie

Redactie

Redactie Uw gids voor het leven

Woonhuisverzekering

Wonen zonder zorgen

  • Standaard All Risk verzekerd
  • Tuin standaard meeverzekerd tot €25.000,-

MEER WETEN?
Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.