Skip to main content
1 min. leestijd

Het is niet de vraag of maar wanneer u met cybercriminaliteit te maken krijgt. Wat moet u weten om uzelf en uw gezin te beschermen?

Deel dit bericht:

Webinar Cybercriminaliteit

Onze wereld wordt steeds digitaler. Criminelen bewegen daarin mee. Dat blijkt wel uit het nieuws: de datalekken en cyberincidenten zijn al lang niet meer op een hand te tellen. Maar hoe zit het met de cyberveiligheid bij u thuis? Onze cyberexperts vertelden tijdens onze webinar over cybercriminaliteit alles wat u moet weten om uzelf en uw gezin te beschermen.

https://www.youtube.com/watch?v=-K7couR1bEQ&ab_channel=Voorhetleven

Een ongeluk zit in een klein klikje. In ons dossier cyberveiligheid geven we – naast deze webinar over cybercriminaliteit – tips over het beschermen van uw data. Lees het dossier

Informatie over nuttige verzekeringen 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in en rond uw huis. Een goede inboedelverzekering kan een ongeluk misschien niet voorkomen, maar kan u wel behoeden voor nare (financiële) gevolgen. Wij begrijpen ook dat het met zoveel verschillende verzekeringen soms moeilijk is om te weten welke verzekering het beste bij uw situatie past. In onderstaande artikelen zetten we uiteen wat de opties zijn bij een inboedelverzekering: 

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Redactie

Redactie

Redactie Uw gids voor het leven

Inboedelverzekering

Standaard met Cyberhulp

  • Zonnepanelen standaard meeverzekerd
  • 24/7 deskundige hulp bij cybercriminaliteit

MEER WETEN?
Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.