Skip to main content
1 min. leestijd

Verschillen tussen een collectieve en een individuele zorgverzekering zijn niet altijd duidelijk. Wij zetten interessante feiten en cijfers op een rij.

Deel dit bericht:

Tegen het einde van het jaar is voor veel mensen het moment om te kijken of uw bestaande zorgpakket nog goed aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wellicht heeft u een collectieve zorgverzekering via uw werkgever, vereniging of ledenorganisatie. Of heeft u rechtstreeks een individuele zorgverzekering afgesloten bij een verzekeraar.

Verschil tussen collectieve en individuele zorgverzekering

Bij het maken van een keuze voor uw zorgverkering komt u er waarschijnlijk achter dat de verschillen tussen zorgverzekeringen niet altijd even duidelijk zijn. Wij zetten graag wat interessante feiten en cijfers op een rij die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Aon is immers uw gids voor het leven en de eerste hulp bij het vergelijken en vinden van een zorgverzekering.

collectieve of individuele zorgverzekering

Lees meer over zorgverzekeringen

 

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Wendy de Wit

Wendy de Wit

Wendy de Wit is gespecialiseerd in allerlei zaken die te maken hebben met sociale zekerheid. Er is heel veel goed geregeld in Nederland maar dit hoeft niet altijd te passen bij ieders persoonlijk situatie. Hier en daar is een hoger aanvulling op inkomen of zorg noodzakelijk. Beantwoording van vragen zoals: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat een ZZP-er niet naar de Bijstand hoeft? Passen de zorgbehoeften wel bij de afgesloten zorgverzekering?

Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.