Skip to main content
2 min. leestijd

Staycations worden steeds populairder. Lees hier hoe u een vakantiegevoel krijgt in eigen tuin.

Deel dit bericht:

Vrijheid, rust en mooi weer: voor de meeste Nederlanders vat dit het ultieme vakantiegevoel wel samen. Dat is vaak prima in de eigen tuin te vinden. Het net niet lekker liggende strandbedje ruilen we in voor een luxe loungeset en de parasol voor een gloednieuwe overkapping. Met de juiste voorbereiding is een ‘staycation’ echt genieten. 

Vakantie in eigen tuin is voor zonaanbidders tot doe-het-zelvers

Waar de een graag bakt in de zon, steekt de ander liever de handen uit de mouwen. Wat u ook doet, zorg dat uw spullen goed beschermd zijn. Want of het nu een dure barbecue is of kostbaar (tuin)gereedschap, inbrekers grijpen elke kans die ze zien. Zorg daarom dat u het ze niet te makkelijk maakt. Bijvoorbeeld door kostbare spullen altijd op te bergen in een afgesloten ruimte. Wilt u weten wat u nog meer kunt doen? En of u goed verzekerd bent? Lees ons blog: een goed voorbereide thuisvakantie

Een berekende klusvakantie

Voor echte klussers is de zomervakantie een fantastisch excuus om flink aan de slag te gaan. Een inbouwzwembad, een set zonnepanelen op het dak of een mooie overkapping, geen klus gaat te ver. Zodat u daarna lekker in uw loungeset kunt genieten van uw vakantie in eigen huis en (nieuwe) tuin.

Na de vakantie in eigen tuin

Maar na de zomer komt de herfst, en dan kan een stevige herfststorm ineens veel schade aanrichten. Bescherm uw harde werk dan goed via uw woonhuisverzekering. Hoe? Dat hebben we voor u op een rij gezet in becijferd: de verbouwing

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Redactie

Redactie

Redactie Uw gids voor het leven

Reisverzekering

Hulp in binnen- en buitenland

  • Ruime corona dekking
  • Standaard wereldwijd verzekerd

MEER WETEN?
Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.