Skip to main content
2 min. leestijd

Wij hebben de belangrijkste aanvullende diensten van de zorgverzekering voor u op een rij gezet.

Deel dit bericht:

Dat een zorgverzekering de meeste van uw zorgkosten (deels) vergoedt, is bekend. Maar wist u dat wij daarnaast aanvullend nog extra diensten aanbieden? Wij hebben de belangrijkste redenen voor een aanvullende zorgverzekering voor u op een rij gezet.

1. Hulpprogramma’s

Uw zorgverzekering biedt hulpprogramma’s aan met betrekking tot uw gezondheid. Denk aan hulp bij bewegen, ernstig overgewicht, problematisch alcoholgebruik of stoppen met roken. Wij helpen u graag wanneer u hiervan gebruik wilt maken.

2. Second opinion

Wilt u de mening van een tweede arts over een diagnose of de behandeling die uw behandelend arts voorstelt? Dan is het goed om te weten dat wij daarvoor onafhankelijke specialisten beschikbaar hebben.

3. Eigen risico zorgverzekering gespreid betalen

Soms worden zorgkosten (deels) betaald vanuit uw eigen risico. Het verplicht eigen risico bedraagt €385. Het kan ongelegen komen als u in een keer een groot bedrag moet betalen. Verwacht u het verplicht eigen risico volledig te gebruiken? Het is goed om te weten dat u uw eigen risico vooraf gespreid kunt betalen.

4. Wachtlijstbemiddeling

Er is niets vervelender dan dat u dringend zorg nodig heeft, maar tegen een wachtlijst aanloopt bij uw behandelaar. Wij bieden u wachtlijstbemiddeling aan. Dat betekent dat wij voor u op zoek gaan naar een andere zorgaanbieder, die de zorg die u nodig heeft sneller kan bieden. U maakt zelf de keuze uit de voorgestelde ziekenhuizen of klinieken.

Lees meer over zorgverzekeringen

Deel dit bericht:
Deel dit bericht:
Over de auteur
Redactie

Redactie

Redactie Uw gids voor het leven

Zorgverzekering

Er gaat niets boven uw gezondheid

  • Hoge collectieve vergoedingen
  • Met gratis tandongevallenverzekering tot €22.500

MEER WETEN?
Exclamation mark
Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze specialisten komen graag met u in contact.

    De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw verzoek om informatie, offertes en financiële producten. Tevens gebruiken wij deze persoonsgegevens om eventueel contact met u op te nemen naar aanleiding van de offerte, voor het tot stand brengen van de verzekering en voor de door ons verleende diensten. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Dit vragen wij ook van andere partijen met wie wij uw gegevens delen. Meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring.